[soliloquy id="402"]

Over Gu!do

‘Dat regelen we toch gewoon?’

Een geslaagd themafeest, een constructieve bewonersavond of een succesvolle sportdag? Dit verzorgt Guido Goed Geregeld. Net als alle praktische en logistieke zaken binnen uw bedrijf.
Guido Adriaanse is facilitair manager. Met zijn bedrijf Guido Goed Geregeld organiseert hij alle praktische zaken, ook die dingen waar nog niemand aan had gedacht. Events, dagelijks werk op kantoor of school: op plekken waar mensen samenkomen, regelt Guido Goed Geregeld de randvoorwaarden.

 

Blijf lezen!

Waarom

Een locatie tot een prettige plek maken kan vaak een stuk efficiënter, is de ervaring van Guido. Ook daarom doet hij dit werk. Waarom kan de beveiliging niet ook de planten water geven? En zou de schoonmaker misschien het alarm kunnen activeren? Zo kijkt Guido tegen het facilitaire vak aan.
Guido zoekt naar het beste voor iedereen: de opdrachtgever, de mensen die deeltaken doen binnen het facilitair management, de bezoekers… En onderweg pakt hij mee wat óók nog nodig is. Vanzelfsprekend. Dat is Guido. Gewoon Goed Geregeld.

 

Over Gu!do Adriaanse

Guido Adriaanse is een jonge Arnhemse ondernemer. Hij is verliefd op de prachtige, bruisende stad waarin hij werkt. Na verschillende functies in sport- en facilitymanagement startte hij een paar jaar geleden zijn eigen bedrijf. Guido is vriendelijk, betrouwbaar en flexibel (‘Een wijziging op het laatste moment? Leuk juist!’). En mocht iets toch niet mogelijk zijn, dan denkt hij graag mee over een alternatief.

 

Referenties

Gu!do werkt voor klanten als de Gemeente Arnhem, SWOA, Rijnstad en Volkshuisvesting Arnhem.