Vrijwilligersavond op MFC Klarendal

Jul 6, 2017   //   by guido   //   Nieuws  //  Geen commentaar

Deze week werd er op MFC Klarendal een avond georganiseerd voor de vrijwilligers van Gu!do. Op de MFCs zijn vrijwilligers actief die dagelijks bezoekers verwelkomen, zorgen dat er koffie is, en samen met de rest van het team van Gu!do zorgen dat iedereen zich thuis voelt!

 

 

 

Als bedankje voor deze hardwerkende mensen heeft onze stagiaire Lisette Steeghs een gezellige avond georganiseerd, bezocht door vrijwilligers en medewerkers van alle locaties! Het succes van de avond was mede te danken aan de catering, waarvoor wij de geweldige mensen van Opgerold hartelijk willen bedanken.

 

(bezoek ze op: www.opgerold.nl)

 

 

 

 

 

Naast het heerlijke eten was er natuurlijk ook vermaak. Guido zelf trok dit keer het quizmaster pak aan, waarna iedereen zich in opperste concentratie (nou ja…) richtte op zijn/haar bingo plankje. Aan het einde van de avond had zowaar iedereen een leuke prijs weten te bemachtigen!

 

 

 

 

 

Lisette rondde met het organiseren van deze avond haar laatste stageklus af en maakte van de bijeenkomst gebruik om alle vrijwilligers een cadeautje te geven en te bedanken voor de samenwerking. Na een aantal maanden bij ons te hebben meegelopen heeft Lisette haar stage eerder al officieel beëindigd met een zeer positieve beoordeling. Wat ons betreft was haar stage een succes. Niet alleen heeft zij het een waardevolle en leuke ervaring gevonden, maar wij hebben ook genoten van haar vrolijke aanwezigheid en missen haar nu al in het team! Namens Gu!do en alle medewerkers en vrijwilligers wensen wij Lisette veel succes in de toekomst!